De Vooravond gemist? Meike Lubbers over nieuwe wet rondom verkrachting

De Vooravond gemist? Meike Lubbers over nieuwe wet rondom verkrachting

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 20 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat Meike Lubbers legt uit dat vrouwen die 'bevriezen' bij een verkrachting onder de nieuwe wet van Ferd Grapperhaus ook beschermd zijn. En ze legt uit wat het verschil is tussen 'seks tegen de wil' en 'verkrachting'. En misschien nog belangrijker: de overeenkomsten.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Meike Lubbers over <em>nieuwe wet</em> rondom verkrachting Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 20 oktober terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Meike Lubbers legt uit dat vrouwen die 'bevriezen' bij een verkrachting onder de nieuwe wet van Ferd Grapperhaus ook beschermd zijn. En ze legt uit wat het verschil is tussen 'seks tegen de wil' en 'verkrachting'. En misschien nog belangrijker: de overeenkomsten. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? De filmmuziek van John Williams (video) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-Passion Bekijk deze video » Seizoen 4 talkshow M start 26 oktober: bekijk promo met Margriet van der Linden Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Meike Lubbers over nieuwe wet rondom verkrachtingPraat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Meike Lubbers over nieuwe wet rondom verkrachting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier