Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video)

Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video)

UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt

De storm rondom de Griekse vakantie van de Oranjes is nog niet gaan liggen. Vandaag is bekend geworden dat Amalia en Alexia gewoon in Griekenland zijn gebleven.

Ophef
De ophef begon afgelopen vrijdag (16 oktober), toen bleek dat Koning Willem-Alexander met zijn hele gezin naar hun vakantieadres in Griekenland. Een dag later kwam de familie al weer terug in Nederland. Zonder de prinsessen Amalia en Alexia, zo blijkt nu.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Prinsessen Amalia en Alexia</em> bleven in Griekenland voor vakantie (video) UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt De storm rondom de Griekse vakantie van de Oranjes is nog niet gaan liggen. Vandaag is bekend geworden dat Amalia en Alexia gewoon in Griekenland zijn gebleven. Bekijk ook Discussie over het salaris van de Oranjes: 'Zoveel hebben ze niet nodig' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: "De koning moet plaatsmaken voor Martien Meiland" (video) Bekijk deze video » Na hoop ophef breekt Koninklijke familie vakantie Griekenland af (video) Bekijk deze video » OphefDe ophef begon afgelopen vrijdag (16 oktober), toen bleek dat Koning Willem-Alexander met zijn hele gezin naar hun vakantieadres in Griekenland. Een dag later kwam de familie al weer terug in Nederland. Zonder de prinsessen Amalia en Alexia, zo blijkt nu. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:
Royals :
Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen