Uitspraak over politieagent Anis Raiss na geëscaleerde aangifte (video)

Uitspraak over politieagent Anis Raiss na geëscaleerde aangifte (video)

De Amsterdamse politieagent Anis Raiss helpt in 2016 zijn broertje met het doen van een aangifte in Enschede. Maar de aangifte escaleert volledig en Raiss belandt in de cel. De Twentse agent Herbert H. wordt daarna vervolgd voor mishandeling, maar het Openbaar Ministerie acht hem onschuldig en eiste twee weken geleden vrijspraak. Vandaag deed de rechtbank uitspraak.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Uitspraak over politieagent Anis Raiss na <em>geëscaleerde aangifte</em> (video) De Amsterdamse politieagent Anis Raiss helpt in 2016 zijn broertje met het doen van een aangifte in Enschede. Maar de aangifte escaleert volledig en Raiss belandt in de cel. De Twentse agent Herbert H. wordt daarna vervolgd voor mishandeling, maar het Openbaar Ministerie acht hem onschuldig en eiste twee weken geleden vrijspraak. Vandaag deed de rechtbank uitspraak. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook RTL Boulevard: Frank en Rogier in therapie om relatiecrisis (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Adele maakt comeback bij Saturday Night Live Bekijk deze video » Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Uitspraak over politieagent Anis Raiss na geëscaleerde aangifte (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Uitspraak over politieagent Anis Raiss na geëscaleerde aangifte (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier