De Vooravond: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video)

De Vooravond: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 20 oktober terugkijken bij Gids.tv.

"Je moet eerst trots zijn op jezelf en in je eigen kracht staan." Dat is een van de levenslessen die Soundos El Ahmadi van haar trotse moeder Rhimou kreeg. Samen zaten ze bij De Vooravond voor een ouder-kind gesprek met Fidan en Renze.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 20 oktober terugkijken bij Gids.tv. "Je moet eerst trots zijn op jezelf en in je eigen kracht staan." Dat is een van de levenslessen die Soundos El Ahmadi van haar trotse moeder Rhimou kreeg. Samen zaten ze bij De Vooravond voor een ouder-kind gesprek met Fidan en Renze. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sinan Can in De Vooravond over zijn documentaire Staatsvijand nr. 1 Bekijk deze video » De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-Passion Bekijk deze video » Seizoen 4 talkshow M start 26 oktober: bekijk promo met Margriet van der Linden Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier