Zien: Nikkie Plessen in joggingpak aan de desk (RTL Boulevard)

Zien: Nikkie Plessen in joggingpak aan de desk (RTL Boulevard)

Het coronavirus heeft ook zijn invloeden op de modewereld, want door het vele thuiswerken zijn de joggingpakken en comfy kleding populairder dan ooit. Daarom is ook Nikkie Plessen vanavond te zien in een joggingpak: "Het is eigenlijk weer in de mode: net de zeroes!"

Zien: Nikkie Plessen <em>in joggingpak</em> aan de desk (<em>RTL Boulevard</em>) Het coronavirus heeft ook zijn invloeden op de modewereld, want door het vele thuiswerken zijn de joggingpakken en comfy kleding populairder dan ooit. Daarom is ook Nikkie Plessen vanavond te zien in een joggingpak: "Het is eigenlijk weer in de mode: net de zeroes!" Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Kan Nikkie Plessen meedoen aan The Masked Singer? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Nikkie Plessen: "Toekomst mode ligt bij game-industrie" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Nikkie Plessen in joggingpak aan de desk (RTL Boulevard)

Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nikkie Plessen in joggingpak aan de desk (RTL Boulevard) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen