Emotionele Bibian Mentel in docu: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis" (video)

Emotionele Bibian Mentel in docu: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis" (video)

Morgen verschijnt op Videoland de ingrijpende documentaire over het leven van oud-snowboardster Bibian Mentel. Een jaar lang werd haar leven van zeer dichtbij gevolgd. En in dat jaar gebeurt dat waar zij en haar familie zo voor vrezen: opnieuw wordt er kanker geconstateerd. Ondanks dat blijven zij en haar familie ongekend positief. Arie Boomsma zocht haar op in RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Emotionele <em>Bibian Mentel</em> in docu: &quot;Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis&quot; (video) Morgen verschijnt op Videoland de ingrijpende documentaire over het leven van oud-snowboardster Bibian Mentel. Een jaar lang werd haar leven van zeer dichtbij gevolgd. En in dat jaar gebeurt dat waar zij en haar familie zo voor vrezen: opnieuw wordt er kanker geconstateerd. Ondanks dat blijven zij en haar familie ongekend positief. Arie Boomsma zocht haar op in RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video) Bekijk deze video » Uitspraak over politieagent Anis Raiss na geëscaleerde aangifte (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over handhaving corona-maatregelen (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Nieuws :
Emotionele Bibian Mentel in docu: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Bibian Mentel in docu: "Ik wil niet doodgaan in het ziekenhuis" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen