Opsporing Verzocht: Vrouw doodgereden door straatracers in Vlissingen

Opsporing Verzocht: Vrouw doodgereden door straatracers in Vlissingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Een vermoedelijke straatrace tussen twee bestuurders van witte Volkswagens Golf kostte de 42-jarige Inge Caljouw het leven. Zij werd door een van de auto’s aangereden toen ze wilde oversteken. Het slachtoffer gebruikte vanwege een lichamelijke beperking een rolstoel. Desondanks was Inge erg actief, mede dankzij de handbike die ze koppelde aan haar rolstoel.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Vrouw doodgereden door straatracers in <em>Vlissingen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken. Een vermoedelijke straatrace tussen twee bestuurders van witte Volkswagens Golf kostte de 42-jarige Inge Caljouw het leven. Zij werd door een van de auto’s aangereden toen ze wilde oversteken. Het slachtoffer gebruikte vanwege een lichamelijke beperking een rolstoel. Desondanks was Inge erg actief, mede dankzij de handbike die ze koppelde aan haar rolstoel. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Vrouw doodgereden door straatracers in Vlissingen

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Vrouw doodgereden door straatracers in Vlissingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen