Opsporing Verzocht: 18-jarige kan overval op tankshop niet voorkomen

Opsporing Verzocht: 18-jarige kan overval op tankshop niet voorkomen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Een aantal mannen overviel op zondagmiddag 9 augustus een tankstation aan het Paadje in Nieuwe Niedorp. Ze maakten slechts wat geld en sigaretten buit. Er is een beloning van 7.500 euro voor de tip die leidt tot oplossing van deze zaak.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 18-jarige kan overval op tankshop niet voorkomen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken. Een aantal mannen overviel op zondagmiddag 9 augustus een tankstation aan het Paadje in Nieuwe Niedorp. Ze maakten slechts wat geld en sigaretten buit. Er is een beloning van 7.500 euro voor de tip die leidt tot oplossing van deze zaak. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: 18-jarige kan overval op tankshop niet voorkomen

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 18-jarige kan overval op tankshop niet voorkomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen