Opsporing Verzocht: Brute overval met doorgeladen pistool in Meerssen

Opsporing Verzocht: Brute overval met doorgeladen pistool in Meerssen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken.

De politie is op zoek naar een man die op dinsdag 25 augustus probeerde brommerwinkel Cycle City Jo Cabo in Meerssen te overvallen. Doordat de dader een pistool richtte op de medewerker (28) en dat ook nog doorlaadde, ontstond er een dreigende situatie in de zaak. Het slachtoffer wist zich gelukkig in veiligheid te brengen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Brute overval met doorgeladen pistool in <em>Meerssen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken. De politie is op zoek naar een man die op dinsdag 25 augustus probeerde brommerwinkel Cycle City Jo Cabo in Meerssen te overvallen. Doordat de dader een pistool richtte op de medewerker (28) en dat ook nog doorlaadde, ontstond er een dreigende situatie in de zaak. Het slachtoffer wist zich gelukkig in veiligheid te brengen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Brute overval met doorgeladen pistool in Meerssen

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Brute overval met doorgeladen pistool in Meerssen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen