Opsporing Verzocht: Oplichters in Amsterdam voeren phishing-truc uit

Opsporing Verzocht: Oplichters in Amsterdam voeren phishing-truc uit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Een 41-jarige vrouw uit Amsterdam werd in januari het slachtoffer van een gehaaide ‘phishing’-truc. Een verdachte die mogelijk bij de oplichting betrokken is, staat op beeld. Op 21 januari ontving de vrouw een sms die afkomstig leek van de Rabobank. In het bericht werd haar gevraagd om een nieuwe betaalpas aan te vragen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Oplichters in <em>Amsterdam</em> voeren phishing-truc uit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken. Een 41-jarige vrouw uit Amsterdam werd in januari het slachtoffer van een gehaaide ‘phishing’-truc. Een verdachte die mogelijk bij de oplichting betrokken is, staat op beeld. Op 21 januari ontving de vrouw een sms die afkomstig leek van de Rabobank. In het bericht werd haar gevraagd om een nieuwe betaalpas aan te vragen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Oplichters in Amsterdam voeren phishing-truc uit

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Oplichters in Amsterdam voeren phishing-truc uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen