Opsporing Verzocht gemist? Mislukte overval Heteren duurt lang

Opsporing Verzocht gemist? Mislukte overval Heteren duurt lang

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Mislukte overval <em>Heteren</em> duurt lang Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken. Twee inbrekers namen in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 mei uitgebreid de tijd om een huis aan de Boterhoeksestraat in Heteren binnen te komen. De bewoners waren die nacht niet thuis, waardoor de inbraak werd pas de volgende ochtend werd ontdekt. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Mislukte overval Heteren duurt lang

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Twee inbrekers namen in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 mei uitgebreid de tijd om een huis aan de Boterhoeksestraat in Heteren binnen te komen. De bewoners waren die nacht niet thuis, waardoor de inbraak werd pas de volgende ochtend werd ontdekt.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Mislukte overval Heteren duurt lang of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen