Samenvatting Zenit St. Petersburg - Club Brugge (Champions League)

Samenvatting Zenit St. Petersburg - Club Brugge (Champions League)

Samenvatting <em>Zenit St. Petersburg - Club Brugge</em> (Champions League) Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Champions League op Gids.tv. Club Brugge heeft de eerste wedstrijd in de Champions League gewonnen van Zenit St. Petersburg. De Belgen doen goede zaken, mede door het uitstekende werk van oud-Feyenoorder Ruud Vormer. Dennis maakte de openingsgoal voor Brugge, waarna Horvath in de 74ste minuut de bal in eigen goal jaagt. Uiteindelijk won Brugge diep in blessuretijd door de goal van De Ketelaere en de voorzet van Vormer. Bekijk de samenvatting van Zenit - Club Brugge hierboven. Samenvatting Paris Saint-Germain - Manchester United (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Zenit St. Petersburg - Club Brugge (Champions League)

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Champions League op Gids.tv.

Club Brugge heeft de eerste wedstrijd in de Champions League gewonnen van Zenit St. Petersburg. De Belgen doen goede zaken, mede door het uitstekende werk van oud-Feyenoorder Ruud Vormer.

Dennis maakte de openingsgoal voor Brugge, waarna Horvath in de 74ste minuut de bal in eigen goal jaagt. Uiteindelijk won Brugge diep in blessuretijd door de goal van De Ketelaere en de voorzet van Vormer.

Bekijk de samenvatting van Zenit - Club Brugge hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Zenit St. Petersburg - Club Brugge (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen