Op1: Mark Rutte zag verblijf prinsessen als "privékwestie" (video)

Op1: Mark Rutte zag verblijf prinsessen als "privékwestie" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Koningshuis-verslaggever Kysia Hekster was verbaasd over het feit dat de twee prinsessen Amalia en Alexia dinsdagavond pas terugkeerde uit Griekenland: "Mark Rutte zegt eigenlijk dat hij dit als een privékwestie ziet. De reis van de Koning zag hij als openbaar belang. Misschien was het niet zo handig dat hij dit heeft verzwegen."

<em>Op1</em>: Mark Rutte zag verblijf prinsessen als &quot;privékwestie&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken. Koningshuis-verslaggever Kysia Hekster was verbaasd over het feit dat de twee prinsessen Amalia en Alexia dinsdagavond pas terugkeerde uit Griekenland: "Mark Rutte zegt eigenlijk dat hij dit als een privékwestie ziet. De reis van de Koning zag hij als openbaar belang. Misschien was het niet zo handig dat hij dit heeft verzwegen." Bekijk het hele gesprek met Kysia Hekster hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Mark Rutte zag verblijf prinsessen als "privékwestie" (video)

Bekijk het hele gesprek met Kysia Hekster hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Mark Rutte zag verblijf prinsessen als "privékwestie" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen