Op1 gemist? Wat is het voordeel van een korte totale lockdown?

Op1 gemist? Wat is het voordeel van een korte totale lockdown?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Ab Osterhaus en Ginny Mooy pleiten vanavond bij Op1 voor een korte totale lockdown. Mooy stelt: "Met een lockdown van 4 weken moet je het virus totaal kunnen wegdrukken"

<em>Op1</em> gemist? Wat is het voordeel van een korte totale <em>lockdown</em>? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken. Ab Osterhaus en Ginny Mooy pleiten vanavond bij Op1 voor een korte totale lockdown. Mooy stelt: "Met een lockdown van 4 weken moet je het virus totaal kunnen wegdrukken" Bekijk het hele gesprek met Ab Osterhaus en Ginny Mooy hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wat is het voordeel van een korte totale lockdown?

Bekijk het hele gesprek met Ab Osterhaus en Ginny Mooy hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wat is het voordeel van een korte totale lockdown? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen