Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) belooft strengere handhaving (Op1)

Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) belooft strengere handhaving (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken.

Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls wil de huidige maatregelen strenger gaan handhaven. Bruls legt het uit bij Op1: "We hebben nu maatregelen waarbij het om individuele personen gaat. Niet de groep wordt beboet, maar de persoon."

<em>Hubert Bruls</em> (Veiligheidsberaad) belooft strengere handhaving (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 oktober terugkijken. Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls wil de huidige maatregelen strenger gaan handhaven. Bruls legt het uit bij Op1: "We hebben nu maatregelen waarbij het om individuele personen gaat. Niet de groep wordt beboet, maar de persoon." Bekijk het hele gesprek met Hubert Bruls hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) belooft strengere handhaving (Op1)

Bekijk het hele gesprek met Hubert Bruls hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) belooft strengere handhaving (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen