Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’

Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Tim Hofman vindt het niet eerlijk dat in de softe lockdown de kerken openblijven. “Het geloof is niet belangrijker dan kunst beleven, sport beleven, hobby, passie, of liefde beleven, de interactie met een mens beleven”, zegt de presentator in Op1.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Tim Hofman in <em>Op1</em>: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kerkganger Staphorst: "600 man bij elkaar is normaal" (video) Bekijk deze video » Tim Hofman vindt het niet eerlijk dat in de softe lockdown de kerken openblijven. “Het geloof is niet belangrijker dan kunst beleven, sport beleven, hobby, passie, of liefde beleven, de interactie met een mens beleven”, zegt de presentator in Op1. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman in Op1: ‘Geloof niet belangrijker dan kunst, sport, passie of liefde’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen