Waar doen ze het van?: grote veranderingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar doen ze het van?: grote veranderingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar doen ze het van?: grote veranderingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze aflevering van Waar doen ze het van? staat in het teken van grote veranderingen. SchuldsaneringJoke en Marco de Vrind hopen dat zij toestemming krijgen om in de schuldsanering een deel van hun schulden af te lossen, maar het grootste deel van een slordige 90 duizend euro moet dan kwijtgescholden worden. TabakKunnen zij gebruikmaken van deze regeling? Ondertussen leven zij nu van 75 euro per week, waarvan een groot deel opgaat aan tabak. 1 miljoenDe familie Geerts gaat naar de verloskundige, want inderdaad, nummer acht is op komst. Moeder Annemarie (44) is blij. Bij de Azimi's maken ze zich druk om heel andere dingen: welke kleur moet de gloednieuwe, bijna 1 miljoen kostende Lamborghini krijgen? Jinek: Multimiljonair Salar Azimi begon in asielzoekerscentrum, woont nu in kasteel Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze aflevering van Waar doen ze het van? staat in het teken van grote veranderingen.

Schuldsanering
Joke en Marco de Vrind hopen dat zij toestemming krijgen om in de schuldsanering een deel van hun schulden af te lossen, maar het grootste deel van een slordige 90 duizend euro moet dan kwijtgescholden worden.

Tabak
Kunnen zij gebruikmaken van deze regeling? Ondertussen leven zij nu van 75 euro per week, waarvan een groot deel opgaat aan tabak.

1 miljoen
De familie Geerts gaat naar de verloskundige, want inderdaad, nummer acht is op komst. Moeder Annemarie (44) is blij. Bij de Azimi's maken ze zich druk om heel andere dingen: welke kleur moet de gloednieuwe, bijna 1 miljoen kostende Lamborghini krijgen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar doen ze het van?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waar doen ze het van?: grote veranderingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen