The Very Excellent Mr. Dundee 10 december in bioscoop: bekijk de trailer

The Very Excellent Mr. Dundee 10 december in bioscoop: bekijk de trailer

Binnenkort is The Very Excellent Mr. Dundee te zien in de bioscoop. In deze comedy is te zien hoe Paul Hogan met tegenzin weer in de schijnwerpers wordt gezet terwijl hij wanhopig probeert zijn beschadigde reputatie te herstellen, vlak voor zijn ridderorde. In deze film zijn onder anderen John Cleese, Olivia Newton-John en Chevy Chase te zien.

The Very Excellent Mr. Dundee is vanaf 10 december te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van The Very Excellent Mr. Dundee bekijken.

<em>The Very Excellent Mr. Dundee</em> 10 december in bioscoop: bekijk de trailer Binnenkort is The Very Excellent Mr. Dundee te zien in de bioscoop. In deze comedy is te zien hoe Paul Hogan met tegenzin weer in de schijnwerpers wordt gezet terwijl hij wanhopig probeert zijn beschadigde reputatie te herstellen, vlak voor zijn ridderorde. In deze film zijn onder anderen John Cleese, Olivia Newton-John en Chevy Chase te zien. The Very Excellent Mr. Dundee is vanaf 10 december te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van The Very Excellent Mr. Dundee bekijken. Bekijk de trailer van Shawn Mendes: In Wonder (Netflix) Bekijk deze video » Aunty Donna's Big Ol' House Of Fun 11 november bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
The Very Excellent Mr. Dundee 10 december in bioscoop: bekijk de trailerCommentaar
Geef hieronder je commentaar op The Very Excellent Mr. Dundee 10 december in bioscoop: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier