LuckyTV: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’

LuckyTV: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Ferd Grapperhaus gaat helemaal los met de handhaving van coronaregels, zo is te zien in de satirische serie LuckyTV. De minister gaat een groot aantal stappen verder en wil dat iedereen die zich niet aan de coronamaatregelen houdt keihard wordt aangepakt. Mensen die coronaregels negeren worden volgens hem voortaan ‘zonder waarschuwing helemaal de tyfus ingeslagen’.

Bekijk het fragment van LuckyTV (Jinek) in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’ Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus gaat helemaal los met de handhaving van coronaregels, zo is te zien in de satirische serie LuckyTV. De minister gaat een groot aantal stappen verder en wil dat iedereen die zich niet aan de coronamaatregelen houdt keihard wordt aangepakt. Mensen die coronaregels negeren worden volgens hem voortaan ‘zonder waarschuwing helemaal de tyfus ingeslagen’. Bekijk het fragment van LuckyTV (Jinek) in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Grapperhaus wil keiharde handhaving: ‘Zonder waarschuwing tyfus inslaan’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier