Tijl Beckand ging uit met broer Eva Jinek: ‘Hij ging vechten met de portier!’

Tijl Beckand ging uit met broer Eva Jinek: ‘Hij ging vechten met de portier!’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Tijl Beckand vertelt bij Jinek een mooi verhaal over dat hij in Den Haag ging stappen met Jan, de broer van Eva Jinek. “Die ging vechten met de portier!”, aldus Tijl. Toch bleek het vervolgens mee te vallen. “Ik wist niet dat hij die portiers kende en dat hij dat altijd deed.” Eva laat hierbij nog even weten dat zij ‘de normale’ van de twee is.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijl Beckand</em> ging uit met broer <em>Eva Jinek</em>: ‘Hij ging vechten met de portier!’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Promenade gemist? Tijl Beckand biedt excuses aan na gemene opmerking Bekijk deze video » Tijl Beckand vertelt bij Jinek een mooi verhaal over dat hij in Den Haag ging stappen met Jan, de broer van Eva Jinek. “Die ging vechten met de portier!”, aldus Tijl. Toch bleek het vervolgens mee te vallen. “Ik wist niet dat hij die portiers kende en dat hij dat altijd deed.” Eva laat hierbij nog even weten dat zij ‘de normale’ van de twee is. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tijl Beckand ging uit met broer Eva Jinek: ‘Hij ging vechten met de portier!’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijl Beckand ging uit met broer Eva Jinek: ‘Hij ging vechten met de portier!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier