Jinek: In België mag iedereen een ‘knuffelpersoon’ hebben in coronacrisis

Jinek: In België mag iedereen een ‘knuffelpersoon’ hebben in coronacrisis

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Alle landen gaan anders om met de coronacrisis en de lockdowns die momenteel in veel landen weer worden ingevoerd verschillen nogal. In België hebben ze bijvoorbeeld een speciale regel momenteel, daar mag iedereen naast het gezin een ‘knuffelpersoon’ hebben. “En die mogen we om de twee weken omruilen voor een andere knuffelpersoon”, vertelt de Vlaamse Evi Hanssen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: In België mag iedereen een ‘knuffelpersoon’ hebben in coronacrisis Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook NOS Stories: Jongeren boeken massaal hotelkamers voor coronafeestjes (video) Bekijk deze video » Alle landen gaan anders om met de coronacrisis en de lockdowns die momenteel in veel landen weer worden ingevoerd verschillen nogal. In België hebben ze bijvoorbeeld een speciale regel momenteel, daar mag iedereen naast het gezin een ‘knuffelpersoon’ hebben. “En die mogen we om de twee weken omruilen voor een andere knuffelpersoon”, vertelt de Vlaamse Evi Hanssen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: In België mag iedereen een ‘knuffelpersoon’ hebben in coronacrisisPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: In België mag iedereen een ‘knuffelpersoon’ hebben in coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen