Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels

Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Europa gaan alle landen hun eigen weg en bepalen zelf hoe ze de coronacrisis doorkomen. In Nederland is nogal wat verzet tegen het coronabeleid en er is zelfs agressie richting de handhavers. Onder anderen de Vlaamse Evi Hanssen en Yvette van Boven, die deels in Ierland woont, praten over de culturele verschillen met betrekking tot het volgen van de coronamaatregelen bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels Hieronder zie je een fragment uit Jinek van dinsdag 20 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over handhaving corona-maatregelen (RTL Boulevard) Bekijk deze video » In Europa gaan alle landen hun eigen weg en bepalen zelf hoe ze de coronacrisis doorkomen. In Nederland is nogal wat verzet tegen het coronabeleid en er is zelfs agressie richting de handhavers. Onder anderen de Vlaamse Evi Hanssen en Yvette van Boven, die deels in Ierland woont, praten over de culturele verschillen met betrekking tot het volgen van de coronamaatregelen bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregelsPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen