Wat zegt Ferry de Kok over betrokkenheid Holleeder bij moord op Mieremet? (video)

Wat zegt Ferry de Kok over betrokkenheid Holleeder bij moord op Mieremet? (video)

In het Hoger Beroep tegen Willem Holleeder komt vandaag Ferry de Kok aan het woord. Nu kennen veel mensen hem als fotograaf, maar hij heeft een verleden in de Amsterdamse onderwereld. De Kok was goed bevriend met John Mieremet, die in 2005 werd geliquideerd. Deze moord wordt vaak gelinkt aan Willem Holleeder, dus het is de grote vraag wat De Kok vandaag in de rechtbank over deze zaak gaat zeggen. John van den Heuvel blikt vooruit bij Goedemorgen Nederland.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Wat zegt Ferry de Kok over <em>betrokkenheid Holleeder</em> bij moord op Mieremet? (video) In het Hoger Beroep tegen Willem Holleeder komt vandaag Ferry de Kok aan het woord. Nu kennen veel mensen hem als fotograaf, maar hij heeft een verleden in de Amsterdamse onderwereld. De Kok was goed bevriend met John Mieremet, die in 2005 werd geliquideerd. Deze moord wordt vaak gelinkt aan Willem Holleeder, dus het is de grote vraag wat De Kok vandaag in de rechtbank over deze zaak gaat zeggen. John van den Heuvel blikt vooruit bij Goedemorgen Nederland. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1: John van den Heuvel over bedreiging Sonja en Astrid Holleeder Bekijk deze video » John van de Heuvel kijkt vol ongeloof naar hoger beroep Holleeder (video) Bekijk deze video »
TV :
Wat zegt Ferry de Kok over betrokkenheid Holleeder bij moord op Mieremet? (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wat zegt Ferry de Kok over betrokkenheid Holleeder bij moord op Mieremet? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen