Rick Evers: "Was Beatrix bij Amalia en Alexia in Griekenland?" (video)

Rick Evers: "Was Beatrix bij Amalia en Alexia in Griekenland?" (video)

UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt

Royaltyverslaggever Rick Evers kan zich eigenlijk niet voorstellen dat Willem-Alexander en Máxima hun dochters Amalia en Alexia (16 en 15) alleen hebben achtergelaten in Griekenland. Hij gooit een andere optie op tafel: prinses Beatrix hield haar nichtjes gezelschap.

'Oma was niet thuis'
Hij legt uit: "Op Drakensteyn hangt de standaard van prinses Beatrix als zij op het kasteel aanwezig is. Die hing er niet." Het is natuurlijk puur speculeren wat hij hier doet maar het zou zomaar een optie kunnen zijn in deze koninklijke soap, die het land al dagen bezig houdt. "Maar het zou ook kunnen dat oma in haar vakantiehuis in Italië zat", besluit Evers. Bekijk het fragment uit het radiogrogramma van Wouter van der Goes hieronder.

Rick Evers: &quot;Was <em>Beatrix</em> bij Amalia en Alexia in Griekenland?&quot; (video) UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt Royaltyverslaggever Rick Evers kan zich eigenlijk niet voorstellen dat Willem-Alexander en Máxima hun dochters Amalia en Alexia (16 en 15) alleen hebben achtergelaten in Griekenland. Hij gooit een andere optie op tafel: prinses Beatrix hield haar nichtjes gezelschap. 'Oma was niet thuis'Hij legt uit: "Op Drakensteyn hangt de standaard van prinses Beatrix als zij op het kasteel aanwezig is. Die hing er niet." Het is natuurlijk puur speculeren wat hij hier doet maar het zou zomaar een optie kunnen zijn in deze koninklijke soap, die het land al dagen bezig houdt. "Maar het zou ook kunnen dat oma in haar vakantiehuis in Italië zat", besluit Evers. Bekijk het fragment uit het radiogrogramma van Wouter van der Goes hieronder. Bekijk ook Zien: prinses Alexia draagt mondkapje Jan Taminiau bij terugkomst uit Griekenland Bekijk deze video »
Nieuws :
Rick Evers: "Was Beatrix bij Amalia en Alexia in Griekenland?" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rick Evers: "Was Beatrix bij Amalia en Alexia in Griekenland?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen