Star Trek: Into Darkness woensdagavond bij RTL7: bekijk de trailer

Star Trek: Into Darkness woensdagavond bij RTL7: bekijk de trailer

Wie vanavond geen zin heeft in Champions League-voetbal, maar liever kijkt naar een goede science fiction-film, zit vanavond goed bij RTL7. Hier wordt namelijk Star Trek: Into Darkness uitgezonden. In deze film wordt de bemanning van de Enterprise teruggeroepen naar de aarde, waar blijkt dat het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd. Captain Kirk leidt de klopjacht op de levensgevaarlijke dader Kahn, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er komt een oorlog die draait om leven en dood, liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan.

Star Trek: Into Darkness is woensdag 21 oktober te zien bij RTL7. Bekijk de trailer van Star Trek: Into Darkness hieronder.

<em>Star Trek: Into Darkness</em> woensdagavond bij RTL7: bekijk de trailer Wie vanavond geen zin heeft in Champions League-voetbal, maar liever kijkt naar een goede science fiction-film, zit vanavond goed bij RTL7. Hier wordt namelijk Star Trek: Into Darkness uitgezonden. In deze film wordt de bemanning van de Enterprise teruggeroepen naar de aarde, waar blijkt dat het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd. Captain Kirk leidt de klopjacht op de levensgevaarlijke dader Kahn, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er komt een oorlog die draait om leven en dood, liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan. Star Trek: Into Darkness is woensdag 21 oktober te zien bij RTL7. Bekijk de trailer van Star Trek: Into Darkness hieronder. Bekijk de trailer van Star Trek: Discovery (Netflix) Bekijk deze video » Acteur Ben Cross (72) overleden: bekijk zijn interview over Star Trek Bekijk deze video »
Trailer :
Star Trek: Into Darkness woensdagavond bij RTL7: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Star Trek: Into Darkness woensdagavond bij RTL7: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV