Medium Anita in Geubels & De Hollanders: "In Chicken Tonight zit heel veel fuit" (video)

Medium Anita in Geubels & De Hollanders: "In Chicken Tonight zit heel veel fuit" (video)

Philippe Geubels neemt de Nederlanders graag op de hak en laat in zijn show dan ook maar wat graag een enigszins opmerkelijk fragment van de Hollandse Anita zien. Die zegt: "Ik vind het heel belangrijk dat er groente en fruit gegeten wordt. En daarom eet ik graag Chicken Tonight, omdat daar heel veel fruit in zit."

'Heel weinig vitaminen'
Het feit dat het hier om een helderziende/medium gaat doet wellicht wat extra wenkbrauwen fronsen, die zou toch beter moeten weten... Geubels voelt zich dan ook genoodzaakt het fragment van wat extra uitleg te voorzien: "Dit is geen educatief programma maar ik moet er toch even bijzeggen: er zitten heel weinig vitaminen in Chicken Tonight." Bekijk het fragment van Geubels & De Hollanders hieronder.

Medium Anita in Geubels &amp; De Hollanders: &quot;In <em>Chicken Tonight</em> zit heel veel fuit&quot; (video) Philippe Geubels neemt de Nederlanders graag op de hak en laat in zijn show dan ook maar wat graag een enigszins opmerkelijk fragment van de Hollandse Anita zien. Die zegt: "Ik vind het heel belangrijk dat er groente en fruit gegeten wordt. En daarom eet ik graag Chicken Tonight, omdat daar heel veel fruit in zit." 'Heel weinig vitaminen'Het feit dat het hier om een helderziende/medium gaat doet wellicht wat extra wenkbrauwen fronsen, die zou toch beter moeten weten... Geubels voelt zich dan ook genoodzaakt het fragment van wat extra uitleg te voorzien: "Dit is geen educatief programma maar ik moet er toch even bijzeggen: er zitten heel weinig vitaminen in Chicken Tonight." Bekijk het fragment van Geubels & De Hollanders hieronder. Geubels & De Hollanders is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Geubels & De Hollanders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Philippe Geubels wordt in bed uitgelachen door zijn vrouw Bekijk deze video »

Geubels & De Hollanders is iedere zaterdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Geubels & De Hollanders terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Medium Anita in Geubels & De Hollanders: "In Chicken Tonight zit heel veel fuit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen