Hij is een Zij gemist? Voorlichter Nanoah over genderdiversiteit

Hij is een Zij gemist? Voorlichter Nanoah over genderdiversiteit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hij is een Zij op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Hij is een Zij-uitzending van 20 oktober terugkijken.

De 19-jarige Nanoah identificeert zich als non-binair, dat betekent je geen man en geen vrouw voelen. Nanoah krijgt zo veel vragen over diens genderidentiteit dat die voorlichting geeft aan jongeren.

<em>Hij is een Zij</em> gemist? Voorlichter <em>Nanoah</em> over genderdiversiteit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hij is een Zij op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook de hele Hij is een Zij-uitzending van 20 oktober terugkijken. De 19-jarige Nanoah identificeert zich als non-binair, dat betekent je geen man en geen vrouw voelen. Nanoah krijgt zo veel vragen over diens genderidentiteit dat die voorlichting geeft aan jongeren. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Hij is een Zij terugkijken bij Gids.tv. Emma (12) in Hij Is Een Zij: ‘Ik vind het superleuk om transgender te zijn’ Bekijk deze video » Hij Is Een Zij: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen Bekijk deze video »
TV :
Hij is een Zij gemist? Voorlichter Nanoah over genderdiversiteit

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Hij is een Zij terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV