Tijd voor MAX gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de Omarmprijs

Tijd voor MAX gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de Omarmprijs

Petra Vermazen is een van de genomineerde Amsterdammers voor de Omarmprijs. Deze prijs wordt elk jaar uitgerijkt aan Amsterdammers met goede initiatieven, waarna ze vaak extra aandacht bij de gemeente en diverse bedrijven. Petra heeft een winkel gestart waarin buurtbewoners hun oude spullen kunnen doorverkopen, waardoor ze wat geld kunnen verdienen. Dit doet zij zelf op vrijwilligersbasis.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de Omarmprijs Petra Vermazen is een van de genomineerde Amsterdammers voor de Omarmprijs. Deze prijs wordt elk jaar uitgerijkt aan Amsterdammers met goede initiatieven, waarna ze vaak extra aandacht bij de gemeente en diverse bedrijven. Petra heeft een winkel gestart waarin buurtbewoners hun oude spullen kunnen doorverkopen, waardoor ze wat geld kunnen verdienen. Dit doet zij zelf op vrijwilligersbasis. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de OmarmprijsCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de Omarmprijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen