Tijd voor MAX gemist? Iris Hond speelt muzikale brief op piano

Tijd voor MAX gemist? Iris Hond speelt muzikale brief op piano

Pianiste Iris Hond was vanavond te gast bij Tijd voor MAX, waar ze vertelde over haar jurytaak voor de Omarmprijs. Daarnaast vertelt ze over René, die zij ontmoette bij het Leger des Heils in Den Haag. Ze componeerde een muzikale brief voor hem en speelt deze live in de uitzending.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Iris Hond speelt muzikale brief op piano Pianiste Iris Hond was vanavond te gast bij Tijd voor MAX, waar ze vertelde over haar jurytaak voor de Omarmprijs. Daarnaast vertelt ze over René, die zij ontmoette bij het Leger des Heils in Den Haag. Ze componeerde een muzikale brief voor hem en speelt deze live in de uitzending. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Petra Vermazen over haar initiatief voor de Omarmprijs Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Iris Hond speelt muzikale brief op pianoJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Iris Hond speelt muzikale brief op piano of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen