Tijd voor MAX gemist? Kunnen we leren van de corona-aanpak van Denemarken?

Tijd voor MAX gemist? Kunnen we leren van de corona-aanpak van Denemarken?

In Denemarken wordt er veel meer aan het geheel van de samenleving gedacht als het op coronamaatregelen aankomt. Als er daar regels bekend gemaakt worden, houdt men zich daar gewoon aan. Nederland gaat uit van ieders eigen verantwoordelijkheid, maar wij zijn teveel met onszelf bezig om dit probleem gezamenlijk aan te pakken. Volgens Dokter Ted van Essen kunnen we om die reden nog veel van Denemarken leren.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Kunnen we leren van de corona-aanpak van Denemarken? In Denemarken wordt er veel meer aan het geheel van de samenleving gedacht als het op coronamaatregelen aankomt. Als er daar regels bekend gemaakt worden, houdt men zich daar gewoon aan. Nederland gaat uit van ieders eigen verantwoordelijkheid, maar wij zijn teveel met onszelf bezig om dit probleem gezamenlijk aan te pakken. Volgens Dokter Ted van Essen kunnen we om die reden nog veel van Denemarken leren. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? 10 vrouwen over onverwoestbare Queen Elizabeth Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Kunnen we leren van de corona-aanpak van Denemarken?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Kunnen we leren van de corona-aanpak van Denemarken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen