Zien: restauranthouder verkoopt Harley om personeel te kunnen betalen

Zien: restauranthouder verkoopt Harley om personeel te kunnen betalen

Een restauranthouder verkoopt zijn geliefde, custom-made Harley om zijn personeel te kunnen betalen. De zeldzame motor brengt veel geld op en dat is momenteel hard nodig. Hij wil zijn personeel niet te lang laten wachten op hun salaris, dus zal hij extra middelen in moeten zetten om dit waar te kunnen maken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: <em>restauranthouder verkoopt Harley</em> om personeel te kunnen betalen Een restauranthouder verkoopt zijn geliefde, custom-made Harley om zijn personeel te kunnen betalen. De zeldzame motor brengt veel geld op en dat is momenteel hard nodig. Hij wil zijn personeel niet te lang laten wachten op hun salaris, dus zal hij extra middelen in moeten zetten om dit waar te kunnen maken. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Eerste beelden: Knotsgekke DC-film The Suicide Squad in 2021 in de bioscoop Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: restauranthouder verkoopt Harley om personeel te kunnen betalenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: restauranthouder verkoopt Harley om personeel te kunnen betalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen