Koning Willem-Alexander maakt excuses: "Te laat en ingestudeerd" (video)

Koning Willem-Alexander maakt excuses: "Te laat en ingestudeerd" (video)

Koning Willem-Alexander heeft woensdag zijn excuses aangeboden voor de vakantie van het koninklijke gezin naar Griekenland. Op straat zijn de meningen over de videoboodschap verdeeld. Waar de een het moedig vindt dat de Koning zijn excuses maakt, vindt de ander het te laat. Over het algemeen is iedereen het erover eens dat het geen verstandige keuze was om te gaan, gezien alle maatregelen die het volk opgelegd worden vanuit de overheid.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Koning Willem-Alexander</em> maakt excuses: &quot;Te laat en ingestudeerd&quot; (video) Koning Willem-Alexander heeft woensdag zijn excuses aangeboden voor de vakantie van het koninklijke gezin naar Griekenland. Op straat zijn de meningen over de videoboodschap verdeeld. Waar de een het moedig vindt dat de Koning zijn excuses maakt, vindt de ander het te laat. Over het algemeen is iedereen het erover eens dat het geen verstandige keuze was om te gaan, gezien alle maatregelen die het volk opgelegd worden vanuit de overheid. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Besluitvormimg rond demonstratie op de Dam "te slordig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Koning Willem-Alexander maakt excuses: "Te laat en ingestudeerd" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander maakt excuses: "Te laat en ingestudeerd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen