ZIen: historisch moment dat de koning zijn excuses aanbiedt aan het volk

ZIen: historisch moment dat de koning zijn excuses aanbiedt aan het volk

De onrust rond de vakantie van onze royals suddert nog altijd flink door. Nadat koning Willem-Alexander zaterdag zijn vakantie in Griekenland abrupt afbreekt na kritiek en premier Rutte diep door het stof gaat, bleven twee van de drie prinsessen alsnog in Griekenland. Inmiddels heeft Willem-Alexander samen met Maxima een video opgenomen en spreekt zijn excuses uit naar het volk. Velen noemen dit nu al een historisch moment, want het is nog nooit voorgekomen dat een Koning of Koningin excuses aan het volk gemaakt hebben.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

ZIen: historisch moment dat <em>de koning zijn excuses</em> aanbiedt aan het volk De onrust rond de vakantie van onze royals suddert nog altijd flink door. Nadat koning Willem-Alexander zaterdag zijn vakantie in Griekenland abrupt afbreekt na kritiek en premier Rutte diep door het stof gaat, bleven twee van de drie prinsessen alsnog in Griekenland. Inmiddels heeft Willem-Alexander samen met Maxima een video opgenomen en spreekt zijn excuses uit naar het volk. Velen noemen dit nu al een historisch moment, want het is nog nooit voorgekomen dat een Koning of Koningin excuses aan het volk gemaakt hebben. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Koning Willem-Alexander maakt excuses: "Te laat en ingestudeerd" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIen: historisch moment dat de koning zijn excuses aanbiedt aan het volkPraat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIen: historisch moment dat de koning zijn excuses aanbiedt aan het volk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen