Art Rooijakkers gaat de relatie van Frank en Rogier lijmen (video)

Art Rooijakkers gaat de relatie van Frank en Rogier lijmen (video)

Begin deze week leek het er even op dat de ruzie tussen Frank en Rogier tot bedaren was gekomen. Het tv-duo ging na weken modder gooien in de media tijdens een zoom-meeting eindelijk met elkaar in gesprek en legden het zelfs gedeeltelijk bij. Maar vandaag klapt Rogier opnieuw in De Telegraaf uit de school met nare uitspraken over zijn echtgenoot. Art Rooijakkers heeft al eerder met het stel een tv-programma opgenomen wat morgenavond (22 oktober) te zien is. Hij heeft ook een zoom-meeting met het stel gehad, waarin er een hoop besproken en bijgelegd is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Art Rooijakkers</em> gaat de relatie van Frank en Rogier lijmen (video) Begin deze week leek het er even op dat de ruzie tussen Frank en Rogier tot bedaren was gekomen. Het tv-duo ging na weken modder gooien in de media tijdens een zoom-meeting eindelijk met elkaar in gesprek en legden het zelfs gedeeltelijk bij. Maar vandaag klapt Rogier opnieuw in De Telegraaf uit de school met nare uitspraken over zijn echtgenoot. Art Rooijakkers heeft al eerder met het stel een tv-programma opgenomen wat morgenavond (22 oktober) te zien is. Hij heeft ook een zoom-meeting met het stel gehad, waarin er een hoop besproken en bijgelegd is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Nikkie Plessen in joggingpak aan de desk (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Art Rooijakkers gaat de relatie van Frank en Rogier lijmen (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers gaat de relatie van Frank en Rogier lijmen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen