De Vooravond gemist? Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs

De Vooravond gemist? Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Publieksprijs voor het Nederlandse boek, ook Boek van het jaar genoemd, is een literatuurprijs. Onder begeleiding van Sven Hammond maakt Jellie Brouwer bekend welke schrijvers genomineerd zijn voor het beste boek van dit jaar.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Publieksprijs voor het Nederlandse boek, ook Boek van het jaar genoemd, is een literatuurprijs. Onder begeleiding van Sven Hammond maakt Jellie Brouwer bekend welke schrijvers genomineerd zijn voor het beste boek van dit jaar. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Boekenclub Nescio las De Aanslag (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Dit zijn de genomineerden voor de NS PublieksprijsPraat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Dit zijn de genomineerden voor de NS Publieksprijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen