De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty

De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Franse docent Samuel Paty werd afgelopen vrijdag 16 oktober op brute wijze vermoord. Chansonnier Elan Philippe en gitarist Reyer Zwart hebben 'Adieu Monsieur Le Professeur' voor hem gezongen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv. De Franse docent Samuel Paty werd afgelopen vrijdag 16 oktober op brute wijze vermoord. Chansonnier Elan Philippe en gitarist Reyer Zwart hebben 'Adieu Monsieur Le Professeur' voor hem gezongen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Een ode aan de leraar Samuel Paty of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier