De Vooravond gemist? "Koning voor straf naar Balkenende-norm"

De Vooravond gemist? "Koning voor straf naar Balkenende-norm"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van Roosmalen schoof vanavond aan en besprak de excuusvideo van Koning Willem-Alexander. Volgens Van Roosmalen is het Koninklijk paar doodsbang voor het volk en daarnaast mag hij best wat minder geld verdienen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? &quot;Koning voor straf naar Balkenende-norm&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv. Marcel van Roosmalen schoof vanavond aan en besprak de excuusvideo van Koning Willem-Alexander. Volgens Van Roosmalen is het Koninklijk paar doodsbang voor het volk en daarnaast mag hij best wat minder geld verdienen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Sander Schimmelpenninck over Greta Thunberg (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? "Koning voor straf naar Balkenende-norm"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? "Koning voor straf naar Balkenende-norm" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV