René van der Gijp: "Middenveld Liverpool niet zo best" (video)

René van der Gijp: "Middenveld Liverpool niet zo best" (video)

Volgens René van der Gijp heeft Ajax een grote kans vanavond om Liverpool te verslaan. Hij is niet erg te spreken over het middelveld van Liverpool op dit moment, omdat het volgens hem niet bij de Europese top hoort. "Het middenveld van Ajax doet niet onder voor middenveld Liverpool", aldus Van der Gijp.

Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder.

<em>René van der Gijp</em>: &quot;Middenveld Liverpool niet zo best&quot; (video) Volgens René van der Gijp heeft Ajax een grote kans vanavond om Liverpool te verslaan. Hij is niet erg te spreken over het middelveld van Liverpool op dit moment, omdat het volgens hem niet bij de Europese top hoort. "Het middenveld van Ajax doet niet onder voor middenveld Liverpool", aldus Van der Gijp. Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Liverpool (Champions League) Bekijk deze video » Erik ten Hag: "Wij zullen heel goed moeten zijn, dan maken we kans" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp: "Middenveld Liverpool niet zo best" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: "Middenveld Liverpool niet zo best" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen