De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen

De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen Woe en Niels van der Laan vertellen over videobellen vanuit huis. Ze vinden het beiden absoluut vreselijk, omdat bijvoorbeeld veel mensen niet goed weten hoe de techniek werkt.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 oktober terugkijken bij Gids.tv. Jeroen Woe en Niels van der Laan vertellen over videobellen vanuit huis. Ze vinden het beiden absoluut vreselijk, omdat bijvoorbeeld veel mensen niet goed weten hoe de techniek werkt. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Soundos El Ahmadi en moeder Rhimou (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan over videobellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier