ZIen: F-side bedreigt burgemeester Femke Halsema om wedstrijd Ajax-Liverpool

ZIen: F-side bedreigt burgemeester Femke Halsema om wedstrijd Ajax-Liverpool

De Amsterdamse aanhang van de voetbalclub Ajax, de zogenaamde F-side, bedreigt burgemeester Halsema rond wedstrijd Ajax-Liverpool. Door de coronamaatregelen was er geen publiek aanwezig bij de wedstrijd, maar mochten de supporters ook geen acties uitvoeren rondom de spelers van Ajax. Het Instagram-account van deze groep supporters heeft de burgemeester flink bedreigd en willen er alles aan doen haar de stad uit te krijgen. De gemeente heeft er vooralsnog niet op gereageerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

ZIen: F-side bedreigt burgemeester <em>Femke Halsema</em> om wedstrijd Ajax-Liverpool De Amsterdamse aanhang van de voetbalclub Ajax, de zogenaamde F-side, bedreigt burgemeester Halsema rond wedstrijd Ajax-Liverpool. Door de coronamaatregelen was er geen publiek aanwezig bij de wedstrijd, maar mochten de supporters ook geen acties uitvoeren rondom de spelers van Ajax. Het Instagram-account van deze groep supporters heeft de burgemeester flink bedreigd en willen er alles aan doen haar de stad uit te krijgen. De gemeente heeft er vooralsnog niet op gereageerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Erik ten Hag: "Wij zullen heel goed moeten zijn, dan maken we kans" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIen: F-side bedreigt burgemeester Femke Halsema om wedstrijd Ajax-LiverpoolPraat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIen: F-side bedreigt burgemeester Femke Halsema om wedstrijd Ajax-Liverpool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen