Huisartsen boos op GGD's: "Doodzieke mensen mogen pas naar het ziekenhuis" (video)

Huisartsen boos op GGD's: "Doodzieke mensen mogen pas naar het ziekenhuis" (video)

Patiënten met corona hebben zelf vaak niet door hoe slecht het met ze gaat. GGD's lopen achter de feiten aan en geven te laat informatie door aan huisarten in het geval van een positieve coronatest. Zo kunnen mensen doodziek worden waarna ze pas naar het ziekenhuis verwezen worden, terwijl dit voorkomen kan worden door eerder aan de bel te trekken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Huisartsen boos</em> op GGD's: &quot;Doodzieke mensen mogen pas naar het ziekenhuis&quot; (video) Patiënten met corona hebben zelf vaak niet door hoe slecht het met ze gaat. GGD's lopen achter de feiten aan en geven te laat informatie door aan huisarten in het geval van een positieve coronatest. Zo kunnen mensen doodziek worden waarna ze pas naar het ziekenhuis verwezen worden, terwijl dit voorkomen kan worden door eerder aan de bel te trekken. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Andre Rouvoet: "Het virus houdt zich ook niet aan de regels" Bekijk deze video »
Nieuws :
Huisartsen boos op GGD's: "Doodzieke mensen mogen pas naar het ziekenhuis" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Huisartsen boos op GGD's: "Doodzieke mensen mogen pas naar het ziekenhuis" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen