Op1 gemist?" Excuses van Koning niet genoeg, dit moet slijten"

Op1 gemist?" Excuses van Koning niet genoeg, dit moet slijten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 21 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Historicus Herman Pleij denkt dat de excuses van de Koning niet genoeg zal zijn om de boosheid bij het volk weg te halen. Hoewel hij niet weet hoe dit anders opgelost zou kunnen worden, is het belangrijk om solidair te zijn met het volk. In een tijd waarin mensen hun baan verliezen en ziek worden is dit niet het moment om je eigen plan te trekken, aldus Pleij.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em>&quot; Excuses van Koning niet genoeg, dit moet slijten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 21 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv. Historicus Herman Pleij denkt dat de excuses van de Koning niet genoeg zal zijn om de boosheid bij het volk weg te halen. Hoewel hij niet weet hoe dit anders opgelost zou kunnen worden, is het belangrijk om solidair te zijn met het volk. In een tijd waarin mensen hun baan verliezen en ziek worden is dit niet het moment om je eigen plan te trekken, aldus Pleij. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Coronapatiënt Matthieu Onderdijk werd bedreigd door complotdenkers Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist?" Excuses van Koning niet genoeg, dit moet slijten"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist?" Excuses van Koning niet genoeg, dit moet slijten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen