Op1 gemist? Ernst Kuipers over jonge coronapatiënten

Op1 gemist? Ernst Kuipers over jonge coronapatiënten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 21 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg vertelt over de patiënten op de IC's. Er zijn momenteel zes middelgrote ziekenhuizen compleet vol met coronapatiënten en dit zijn niet alleen maar 75-plussers.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Ernst Kuipers over jonge coronapatiënten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 21 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv. Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg vertelt over de patiënten op de IC's. Er zijn momenteel zes middelgrote ziekenhuizen compleet vol met coronapatiënten en dit zijn niet alleen maar 75-plussers. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Wat is het voordeel van een korte totale lockdown? Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ernst Kuipers over jonge coronapatiëntenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ernst Kuipers over jonge coronapatiënten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen