Erik ten Hag verklaart opmerkelijke wissels Ajax van Neres en Klaassen (video)

Erik ten Hag verklaart opmerkelijke wissels Ajax van Neres en Klaassen (video)

Kijk hier de samenvatting van Ajax - Liverpool (Champions League) van woensdag 21 oktober.

Erik ten Hag zorgde voor commotie met zijn wissels in de wedstrijd Ajax – Liverpool in de Champions League. De trainer haalde de goed spelende David Neres en Davy Klaassen naar de kant, wat velen niet begrepen. Ten Hag legt in de video hieronder uit waarom hij deze voetballers besloot te wisselen.

Erik ten Hag verklaart <em>opmerkelijke wissels Ajax</em> van Neres en Klaassen (video) Kijk hier de samenvatting van Ajax - Liverpool (Champions League) van woensdag 21 oktober. Erik ten Hag zorgde voor commotie met zijn wissels in de wedstrijd Ajax – Liverpool in de Champions League. De trainer haalde de goed spelende David Neres en Davy Klaassen naar de kant, wat velen niet begrepen. Ten Hag legt in de video hieronder uit waarom hij deze voetballers besloot te wisselen. Ajax - Liverpool: Jurgen Ekkelenkamp mist grote kans in slotfase Bekijk deze video » Daley Blind na verlies van Liverpool: "Gelijkspel was verdiend geweest" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Erik ten Hag verklaart opmerkelijke wissels Ajax van Neres en Klaassen (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag verklaart opmerkelijke wissels Ajax van Neres en Klaassen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen