Georginio Wijnaldum over geblesseerde Virgil van Dijk: ‘Hij is heel sterk’ (video)

Georginio Wijnaldum over geblesseerde Virgil van Dijk: ‘Hij is heel sterk’ (video)

Kijk hier de samenvatting van Ajax - Liverpool (Champions League) van woensdag 21 oktober.

Georginio Wijnaldum speelt samen met Virgil van Dijk bij Liverpool, maar Wijnaldum moest zijn landgenoot woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax missen. Van Dijk is ernstig geblesseerd geraakt en Wijnaldum vertelt hoe het nu met hem gaat. “Voetbal is op dit moment niet het belangrijkste tussen mij en Virgil”, zegt Wijnaldum. “Ik vind dat hij heel sterk is.”

Bekijk het verhaal van Georginio Wijnaldum na Ajax – Liverpool in de video hieronder.

Georginio Wijnaldum over geblesseerde <em>Virgil van Dijk</em>: ‘Hij is heel sterk’ (video) Kijk hier de samenvatting van Ajax - Liverpool (Champions League) van woensdag 21 oktober. Georginio Wijnaldum speelt samen met Virgil van Dijk bij Liverpool, maar Wijnaldum moest zijn landgenoot woensdag in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax missen. Van Dijk is ernstig geblesseerd geraakt en Wijnaldum vertelt hoe het nu met hem gaat. “Voetbal is op dit moment niet het belangrijkste tussen mij en Virgil”, zegt Wijnaldum. “Ik vind dat hij heel sterk is.” Bekijk het verhaal van Georginio Wijnaldum na Ajax – Liverpool in de video hieronder. Johan Derksen: "Overtreding op Van Dijk is écht een schande" (VI) Bekijk deze video » Daley Blind steunt van Dijk: "Voor veel spelers een voorbeeld" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Georginio Wijnaldum over geblesseerde Virgil van Dijk: ‘Hij is heel sterk’ (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Georginio Wijnaldum over geblesseerde Virgil van Dijk: ‘Hij is heel sterk’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen