Jinek gemist? Mary Borsato haalt alles uit de kast voor Borsato’s Budget Bruiloft

Jinek gemist? Mary Borsato haalt alles uit de kast voor Borsato’s Budget Bruiloft

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Binnenkort is Borsato’s Budget Bruiloft voor het eerst op televisie te zien. Mary Borsato helpt in het programma mensen met een heel klein budget toch een droombruiloft te geven. De bruidsmode-specialiste vertelt bij Jinek dat ze er echt alles aan doet om de huwelijksdag zo mooi mogelijk te maken.

Bekijk het fragment met Mary Borsato bij Jinek hieronder.

Borsato’s Budget Bruiloft is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Borsato's Budget Bruiloft terugkijken op Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Mary Borsato haalt alles uit de kast voor <em>Borsato’s Budget Bruiloft</em> Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mary Borsato helpt stellen met klein budget met trouwdag Bekijk deze video » Binnenkort is Borsato’s Budget Bruiloft voor het eerst op televisie te zien. Mary Borsato helpt in het programma mensen met een heel klein budget toch een droombruiloft te geven. De bruidsmode-specialiste vertelt bij Jinek dat ze er echt alles aan doet om de huwelijksdag zo mooi mogelijk te maken. Bekijk het fragment met Mary Borsato bij Jinek hieronder. Borsato’s Budget Bruiloft is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Borsato's Budget Bruiloft terugkijken op Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Mary Borsato haalt alles uit de kast voor Borsato’s Budget BruiloftJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Mary Borsato haalt alles uit de kast voor Borsato’s Budget Bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen