Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat 2018 (video)

Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat 2018 (video)

Thierry Baudet dacht in 2018 bij een lijsttrekkersdebat dat hij werd gedrogeerd. Dit incident wordt beschreven in het boek Mijn Meningen Zijn Feiten van Harm Ede Botje en Mischa Cohen over de Forum Voor Democratie-leider.

Alexander Pechtold was de verdachte
Baudet voelde zich niet goed tijdens het lijsttrekkersdebat en dacht dat er iets in zijn glas was gedaan. De verdachte zou hier Alexander Pechtold van D66 zijn geweest. Baudet is naar het ziekenhuis gegaan om zijn bloed en urine te laten onderzoeken, maar het bleek dat er niets aan de hand was.

Schrijvers Harm Ede Botje en Mischa Cohen vertellen meer over dit opvallende verhaal rond Thierry Baudet in de video van het AD hieronder.

<em>Thierry Baudet</em> dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat 2018 (video) Thierry Baudet dacht in 2018 bij een lijsttrekkersdebat dat hij werd gedrogeerd. Dit incident wordt beschreven in het boek Mijn Meningen Zijn Feiten van Harm Ede Botje en Mischa Cohen over de Forum Voor Democratie-leider. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet negeert coronaregels en schudt hand van oudere man Bekijk deze video » Alexander Pechtold was de verdachteBaudet voelde zich niet goed tijdens het lijsttrekkersdebat en dacht dat er iets in zijn glas was gedaan. De verdachte zou hier Alexander Pechtold van D66 zijn geweest. Baudet is naar het ziekenhuis gegaan om zijn bloed en urine te laten onderzoeken, maar het bleek dat er niets aan de hand was. Schrijvers Harm Ede Botje en Mischa Cohen vertellen meer over dit opvallende verhaal rond Thierry Baudet in de video van het AD hieronder. "Thierry Baudet was mijn chauffeur," vertelt verloofde Davide Heijmans bij expositie Bekijk deze video » Thierry Baudet niet blij met 10 jaar Mark Rutte: "Pak hem hard aan op beleid" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat 2018 (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat 2018 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen