Nieuwe serie Paranormal vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Nieuwe serie Paranormal vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Netflix in week 43 van 2020.

Er komt een nieuwe Netflix Original-serie aan uit het Midden-Oosten, met de titel Paranormal. Het verhaal draait om Refaat Ismail, een hematoloog met een donker gevoel voor humor die begint met het experimenteren met paranormale activiteiten. Deze serie is gebaseerd op de boekenserie van Ahmed Khaled Tawfik.

Paranormal is vanaf 5 november te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Paranormal bekijken.

Nieuwe serie <em>Paranormal</em> vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Netflix in week 43 van 2020. Er komt een nieuwe Netflix Original-serie aan uit het Midden-Oosten, met de titel Paranormal. Het verhaal draait om Refaat Ismail, een hematoloog met een donker gevoel voor humor die begint met het experimenteren met paranormale activiteiten. Deze serie is gebaseerd op de boekenserie van Ahmed Khaled Tawfik. Paranormal is vanaf 5 november te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Paranormal bekijken. The Life Ahead vanaf 13 november op Netflix (trailer) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Raya en the Last Dragon (maart 2021 in de bioscoop) Bekijk deze video »
Trailer :
Nieuwe serie Paranormal vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe serie Paranormal vanaf 5 november te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen