Bill Gates optimistisch over corona-vaccin: 'Waarschijnlijk 2 tot 4 in voorjaar 2021'

Bill Gates optimistisch over corona-vaccin: 'Waarschijnlijk 2 tot 4 in voorjaar 2021'

Bill Gates is keihard aan het werk om de coronacrisis te beëindigen en is behoorlijk optimistisch. De miljardair werkt samen met wereldleiders en farmaceutische bedrijven om het aantal besmettingen te verlagen en een vaccin te vinden.

Vaccin coronavirus mogelijk eind 2020?
Gates denkt dat het mogelijk is dat aan het einde van dit jaar een vaccin is goedgekeurd. Ook denkt hij dat in het voorjaar van 2021 waarschijnlijk 2 tot 4 vaccins zijn goedgekeurd en kunnen worden verspreid, uiteindelijk naar iedereen in de hele wereld.

Bekijk het hele interview van James Corden met Bill Gates over het coronavirus in de video hieronder.

<em>Bill Gates</em> optimistisch over corona-vaccin: 'Waarschijnlijk 2 tot 4 in voorjaar 2021' Bill Gates is keihard aan het werk om de coronacrisis te beëindigen en is behoorlijk optimistisch. De miljardair werkt samen met wereldleiders en farmaceutische bedrijven om het aantal besmettingen te verlagen en een vaccin te vinden. Bekijk ook Bill Gates: "Coronavirus en social media zijn een slechte combinatie" (video) Bekijk deze video » Vaccin coronavirus mogelijk eind 2020?Gates denkt dat het mogelijk is dat aan het einde van dit jaar een vaccin is goedgekeurd. Ook denkt hij dat in het voorjaar van 2021 waarschijnlijk 2 tot 4 vaccins zijn goedgekeurd en kunnen worden verspreid, uiteindelijk naar iedereen in de hele wereld. Bekijk het hele interview van James Corden met Bill Gates over het coronavirus in de video hieronder. Diederik Gommers in Jinek: "Verdeling coronavaccin moeten we samen regelen" Bekijk deze video » Corona-vaccin zou eind dit jaar klaar kunnen zijn (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Bill Gates optimistisch over corona-vaccin: 'Waarschijnlijk 2 tot 4 in voorjaar 2021'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bill Gates optimistisch over corona-vaccin: 'Waarschijnlijk 2 tot 4 in voorjaar 2021' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier