Goedemorgen Nederland: 'Zonen Ridouan Taghi staan klaar om stokje over te nemen'

Goedemorgen Nederland: 'Zonen Ridouan Taghi staan klaar om stokje over te nemen'

Ridouan Taghi zit momenteel in de gevangenis, maar dit betekent niet dat al zijn criminele activiteiten stilliggen. Misdaadjournalist Gerlof Leistra schrijft namelijk in zijn boek De Drugsmaffia Dicteert dat de zonen van Taghi klaarstaan om het stokje van hun vader over te nemen. Leistra vertelt hier meer over bij Goedemorgen Nederland.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: 'Zonen Ridouan Taghi staan klaar om stokje over te nemen' Ridouan Taghi zit momenteel in de gevangenis, maar dit betekent niet dat al zijn criminele activiteiten stilliggen. Misdaadjournalist Gerlof Leistra schrijft namelijk in zijn boek De Drugsmaffia Dicteert dat de zonen van Taghi klaarstaan om het stokje van hun vader over te nemen. Leistra vertelt hier meer over bij Goedemorgen Nederland. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel: "Taghi heeft mishandeling over zichzelf afgeroepen" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: het is oorlog tussen OM en advocaten in zaak Rico de Chileen Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: 'Zonen Ridouan Taghi staan klaar om stokje over te nemen'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: 'Zonen Ridouan Taghi staan klaar om stokje over te nemen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier